22Mars2018

,,TROJET’’ do të mbajë tribunë në ditën e të shpërngulurve nga Medvegja, Bujanoci dhe Presheva

Fushë Kosovë, 20 qershor(medvegja.net) Njoftojm se më datë 23 qershor 2016, do të shenojm ditën e të dëbuarve,zhvendosurve dhe të shpërngulurve nga Medvegja, Bujanoci dhe Presheva. Tribuna mbahet nën organizim të Klubit,,TROJET" , mbahet në selin e Shoqatës të ish-burgosurve politikë në Prishtinë, duke filluar në ora 11:00 .

Të ftuar që të marrin pjesë janë shoqata e OJQ ,bartës të institucioneve nga Medvegja, Bujanoci dhe Presheva, Republika e Kosovës dhe Shqipëria. Njoftojm opinionin e gjërë veçmas mediat e shkruara dhe elektronike që duke e përcjellë këtë tribunë të pasqyrojn gjendjen e kësaj kategori që nga viti 1999 e këndej që jan vendosur në Kosovë por ende nuk kan ende asnjë trajtim. Ardhja e juaj e pasuron këtë tribunë prandaj jeni të mirëseardhur Me nderime Kryesia e Klubit ,,TROJET’’ Prishtinë, 20 qershor 2016